maanantai 25. maaliskuuta 2013

Kaipuu ja ahdistus

Olo on toisaalta vallan mainio. Pyrähdin suomeen tytön kanssa lomalle, ja tietysti on aivan ihanaa nähdä ystäviä ja tuttuja piiiiitkästä aikaa.

Toisaalta olen kaipuussa, ahdistuksessa ja hämmennyksessä.
Ikävöin Karhua, ja perheen pienimpiä. Tietysti. Mutta ikävöin myös blogia ja DD-maailman pohtimista, opettelua ja toteuttamista. Muutto, ja kaikki lieveilmiöt aiheutti jonkinlaisen "tauon" kaikessa. Se ärsyttää hirveästi, vaikkei meiltä voi oikein vielä odottaa, että nämä hommat toimisi luonnostaan, saati sitten erikoisissa tilanteissa ja kriiseissä.
Kärsin myös hyvän aikaa haluttomuudesta seksin suhteen, mikä otti päähän aivan armottomasti. Onneksi Karhu otti kuitenkin nautintonsa sinäkin aikana, ja olen saanut pidettyä jonkinlaisen alistumisen tunteen säilytettyä, vaikka suhteen kaikki muut osat paukkuu liitoksistaan. Tai ei suhde, mutta se suhteen dynamiikka.

Jälleen riideltiin, taas puhuttiin ja sain tokaistua Karhulle että olet kuule ihan vähän liian saamaton kaveri. Karhu myönsi asian muitta mutkitta, ja niimpä pääsemme toivottavasti seuraavaksi työstämään sitäkin asiaa. Edelleen luottamus on hakusessa. Enkä siis missään nimessä tarkoita etten ylipäätänsä luottaisi Karhuun. Luottaisin Karhulle henkeni. Mutta en tiskejä.

1 kommentti:

Sus Talonhenki kirjoitti...

Tässä seuraamassani blogissa on hyvä teksti siitä, miten toisilla on kaipuu alistua ja seurata vahvempaa ja toisilla taipumus johtaa:

http://dennisnajee.blogspot.fi/2013/03/the-unfolding.html

Siinä on myös siitä, miten naiset usein tuskailevat liian lepsujen miestensä kanssa, sellaisten Al Bundy -tyyppien. Toisaalta on lohdullista lukea, että:

"Obviously, none of this happens overnight. Both domination and submission is a process. Those who live this way of life (=BDSM) started at the same point as everyone else: with a natural tendency and no idea how to act upon that. However, over time, the path unfolds in a clear way."

Ajattelisin, että ellei ole niin että mies todellakin joutuu toimimaan vastoin taipumuksiaan, jos todella on siis semmoinen perässä vedettävä tyyppi, ellei hän ole tällainen, hän voi kyllä oppia toisia tapoja halutessaan. Avainsana: pikku hiljaa, vähä vähältä.