maanantai 17. kesäkuuta 2013

Hyvä kysymys

Tetris kyseli tuossa kommenteissa että nautinko DD suhteesta, ja alistumisesta. Hyvä kysymys.

Vastaus on monimuotoinen, enkä nyt todella ehdi syventyä asiaan sen enempää, mutta koen että olisi hyvä itse kullekin, joka tätä lukee, selvittää että kyllä. Minä halusin DD suhteen, ja haluan. Nautin niistä osista mitkä meillä toimi. Mutta se, että asiassa on niin monia epäselviä kohtia, epäselviä tilanteita ja ei tilanteita lainkaan, ei tee nautittavaa suhdetta. Haluan alistua. Minun tarvitsee alistua. Se että kuinka paljon nautin siitä, vaihtelee varmasti aivan hirveästi, tilanteesta riippuen mutta minun mielestäni se kuuluu asiaan. Kun haluaa jotain hyvää, saa väkisin jotain ikävää kylkiäisenä, ok.

Uskoisin että alamme toden teolla keskustella asiasta vasta tässä pian.. kun rauhoitumme. Karhu tarvitsi aikaa koota itsensä, ja ajatuksensa. Mutta molemmat kaipaavat DDtä elämään, se on selvä. Se miten homma saadaan, jää nähtäväksi.

Toivottavasti meidän nettikin alkaa pian ihan oikeasti toimimaan, jotta pääsen itsekin työstämään asioita enemmän. Minä tarvitsen tietoa, kokemuksia ja höpinää oman pääni jäsentämiseen ja tällä hetkellä sitä ei ole, koska netti ei ole toiminut.

Onneksi tuli kesä, ja perheen kesken on helppo tehdä kivoja asioita, jotka rentouttavat ilmapiiriä. Keskitytään siihen nyt, ja jatketaan niinkuin parhaalta tuntuu.

Ei kommentteja: