perjantai 15. helmikuuta 2013

Bootcamp

Tässä surffaillessa sitä kyllä törmää niin kaikenlaiseen, että huh huh! Luin jonkin matkaa nuoren naisen kirjoittamaa blogia. Nainen kertoi kuinka tapasi miehensä, ja hyvin nopeasti, siis tokat treffit tms. tuli selväksi että mies haluaa DD- suhteen. Mies määrää naisen vaatteet, käytöksen, tehtävät.. kaiken! Jossain blogissa kerrotiin perheestä jossa naisen alistuminen oli 24/7 luonteista, ja kaikki tapahtui samoin lasten edessä...Eli kun perhe katsoi yhdessä telkkaria, nainen istui miehensä jalkojen juuressa, lapset miten tykkäsivät.
Eräässä blogissa tuntui kotikuri olevan kunnossa, mutta silti pariskunta tunsi tarvetta bootcamp- viikonlopulle. Samoin kuin Tetris kommenteissa, minäkin ajattelin heti viikonloppua leirikeskuksessa, "terapia"istuntoineen ja leirinuotioineen! Tai no, en mä tiedä mitä Tetris ajatteli et siellä tehdään! :D

No, viikonlopussa oli tässä tapauksessa kuitenkin kyse ihan kotiviikonlopusta, mutta niin että viikonlopun yli pätivät tiukennetut säännöt. Subi ei nouse sängystä, mene vessaan, tai tee mitään muutakaan ilman lupaa. Subi ei istu tuoleilla ilman eri pyyntöä, subi tottelee masteria mukisematta jne.
Juttuun liittyi paljon sääntöjä, ja subi todella oli passiivisessa osassa. Sen lisäksi viikonloppuun valmistauduttiin kirjoittamalla ylös kummankin osapuolen mieltä painavia asioita, ja viikonloppuun aikataulutettiin tilaisuuksia keskustella niistä, ja kaikesta muusta mitä mieleen tulee. Luonnollisesti subi on seksuaalisesti masterin käytössä, ja aikatauluun merkittiin myös piiskaukset, joita annettiin enempi ja kovempi bootcampin aikana.

Tämä alkoi aivan valtavasti kiinnostaa mua, ja olenkin jo suunnitellut tällaista tilaisuutta, heti kun pätevä lastenhoitajamme saapuu! Karhun reaktio total power exchange- tyyppisiin juttuihin on hyvin torjuva, mutta kun selitin että kyse olisi nimenomaan "sessiosta", ja kaiken lisäksi hyvin opettavaisesta sellaisesta, niin alkoihan ajatus kiihottaa Karhunkin mieltä!
Luulen itse että tuollainen intensiivinen, pidempi sessio voisi hyvinkin asettaa meidän molempien aivoja oikeammalle taajuudelle. Se herättäisi Karhun ajatuksia siitä, mitä se vastuu tarkoittaa kun mennään täysin perusasioihin, Karhu hallitsee kaikkea.

Tänään Karhu ei ole töissä, ja tulee aikaisemmin kotiin, joten minun on parempi alkaa näyttää siltä kuin tekisinkin jotain. Panettaa aivan pirusti, ja lapsetkin menevät yökylään tänään, joten toivotaan loistavaa perjantaita!


Ei kommentteja: