tiistai 12. helmikuuta 2013

Huono päivä

Siis niin huono päivä..
Ongelmia hmm.. sukulaisten kanssa, väsymys, turhautuneisuus. Voi ..kele että voisi vaan vetää peiton korviinsa ja nukkua määrittelemättömän ajan.

Sain tänään tehtäväkseni alkaa raivata olohuonetta, jotta kalusteita voidaan siirrellä, ja että saisimme vaatetouhut johonkin järjestykseen. Täytyy sanoa että oli ihan aiheellista korostaa asiaa, sen verran hirveä tilanne on. Kaikenlaista on kuitenkin tullut eteen ja tuossapa nuo vielä nököttää, sievissä kasoissa tuoleilla, rumissa kasoissa kaapeissa.. Yritän sen tuosta tietty selvittää, mutta en mitenkään ehdi ennenkuin Karhu tulee kotiin. Vähän jänskättää minkälainen palaute tästä päivästä tulee. Eilinen piiskaus kun oli palkinto, koska olin niin reippaasti hoidellut hommani, ja Karhun rohkeus alkaa kasvaa, mitä piiskauksen voimakkuuteen ja kestoon tulee.

Koko päivän uurastettuani meni kaikki pieleen, kuten niin tavallista meillä. Sukulaiset ahdistelee, ja Karhu menetti hermonsa totaalisesti. Tunnelma oli melko latistunut, ja olin jo alistunut kurjaan kohtalooni, ettei Karhua nyt vaan huvita ruovaparkansa kurittaminen.
No, innostuihan se siitä vielä, ja sainkin oikein isännän kädestä. Alkoipa joimia jo niin, että teki mieli alkaa kiemurrella ja valittaa, mutta en uskaltanut, ettei Karhu vain sen takia löysäilisi ja tunnelma menisi pilalle.
Reippaasti oli taas rouvan kädet selän takana solmussa, ja Karhun kalu rouvan suussa. Mulle on jokseenkin yllättävää että Karhu innostui naimaan suuhun niin että sain yökkäillä muutamaan kertaan.
Sain toimia panopuuna kun Karhu päästeli paineensa, ja ison läimäyksen perseelle "miten sanotaan?"
"kiitos kulta"

Saimpa vielä ekstranamia kiitokseksi hyvin hoidetuista töistä, ja Karhu antoi kielen ja sormien avulla minulle iiison orgasmin.
Kyllä oli makea käydä nukkumaan.

Ei kommentteja: