torstai 7. helmikuuta 2013

Kyltymätön




Se on hitusen outo olo, kun haluaa kerjätä mieheltään "pliis, pliis ota kiinni. Satuta"
Illalla istahdin miehen eteen lattialle ja kyöhnäsin kuin kissa. Suorastaan tarjosin hiuksia kouraan, ja yritin näyttää mahdollisimman säälittävältä. Ja tuottihan se jonkinlaista tulosta.
Karhu päätti mennä suihkuun ja käski minut olohuoneeseen odottamaan. "valitse leffa, ja tissit paljaaksi"

Tiedän että tämä johtuu varmasti paljon siitä että asia on uusi ja jännittävä. Ajattelen lakkaamatta jotain DD- juttua, seksiä tai surffaan hakemassa lisää kuvia, videoita ja lukemista. Kun mies tulee kotiin, olen kuin jännitetty jousi, jatkuvasti odotan, toivon, haluan. Päässä käy tajuton kohina, pelkästä kiimasta ja onnesta.
Olemme keskustelleet jo tosi paljon, mutta se käy hirveän tahmeasti. Istuimme oikein alas, ja ajattelimme käydä läpi asioita. Sääntöjä, tai odotuksia, ja sitä miten mies käyttää asemaansa. Lopuksi päädymme istumaan hiljaa, hymyillen ja kiemurrellen. Turha meidän on sen enempiä eritellä, mitä saa tehdä ja mitä ei. Tunnen mieheni, ja olen enemmän huolissaan siitä että Karhu ei uskalla käsitellä minua tarpeeksi kovasti. Tulostin BDSM- sessiosopimuksen, johon merkkasin asianmukaisesti rajat. Senkin tein lähinnä siksi että mies nappaisi vinkin siitä että olen tosissani. Enempikin vinkkejä siitä, mitä VOI tehdä.
Olen odottanut että Karhu avautuisi ja puhuisi omista ajatuksistaan, ja haluistaan. Näyttää siltä että panikoin turhaan, etten tiedä mukamas missä mennään, tai mitä mieltä mies kaikesta on. Ehkä riittää että minä puhun, ja selitän ja haaveilen ja Karhu kuuntelee, koska vaikuttaa siltä että olemme kaikesta samaa mieltä. Jos sanon jotain mitä Karhu ei ymmärrä, tai mistä ollaan erimieltä, se asia käsitellään erikseen ja lopputuloksesta ollaan taas samaa mieltä. Ainoastaan käytännössä toimiminen on hakusessa, mutta eipä tässä kovin paljon voi kaiketi odottaakaan, niin vähän aikaa tätä on mietitty. Luulen että tulemme pääsemään vielä mahtaviin paikkoihin, kunhan roolit vähän asettuu.
Sain ikäänkuin tehtäväkseni miettiä niitä sääntöjä, mikä on vähän nurinkurista, mutta minähän tätä haluan. Karhu toki miettii niitä omalta osaltaan, kun saa mahdollisuuden edes hetken ajatella mitään. Palailen ajatusten kanssa myöhemmin, jos ehdin. Tänään viedään lapset sirkukseen, se aiheuttaa lievää täpinää taloudessa.

Ei kommentteja: