sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Oppitunti 2, 3 ja 4

"jos haluat panna, niin mä en kyllä sit tee mitään. Haluatko?"
"hmmm-m" kihelmöinti ja kuumotus.

Iltaan ei ollut tarkoitus kuulua mitään puuhastelua, mutta kun kuukautiset loppuivat, ja se aika kuusta saa aina kovin tietoiseksi vieressä lötköttävästä elimestä. "kulta saisinko ainakin hipelöidä vähän, vähän vaan?"
Aikani hipelöityä Karhu totesi että saan hakea kondomin. Sain myös laittaa sen paikoilleen, ja hoitaa itse itseni. Tunsin itseni ihanan noloksi, ja vähän hölmöksi riisuessa housuni Karhun edessä. "tissit esiin myös" Hitto, täällä on kylmä.
Istuin hajareisin Karhun syliin, ja halusipa sen sormet käydä tarkastamassa tilan. Pilluni oli tietysti aivan märkä, vaikkei  kukaan ollut koskenutkaan minuun.
Vihdoin sain Karhun kalun sisääni, ja aloin keinua nautinnollisesti edestakaisin. Melko vaniljaista touhua, mutta koska tiesin että Karhu oli sanonut sanansa, tämä meni niin että minä teen työt ja Karhu nauttii, ja se sai tilanteen huomattavasti kiihottavammaksi.
Karhupa tykkäsikin nauttia, ja ilmeisesti viimeikaisten suuhoitojen tuloksena Karhun kestävyys on alkanut olemaan omaa luokkaansa. Olin aivan näännyksissä kaikista melkein-orgasmeista ja yhdestä oikein isosta, niin että koko kroppa alkoi antaa periksi. Urheilusta tuo käy.
Karhu huomasi tämän, ja alkoi hymyillä "etkö jaksa? voi voi, mitäs nyt tehdään kun pieni ei jaksa"
Jatkoin tietysti kiukulla, ja jatkoin toisenkin kerran kun tukasta otettiin tiukka ote, ja sain läimäisyjä perseelleni. Mutta sitten alkoi riittää, en vain kyennyt liikkumaan kunnolla ja Karhua taas hymyilytti.
"voisin unohtaa loikoilemisen, jos vähän harjoitellaan tänään" Jaa mitä vai!?

Minähän houkuttelin Karhua ottamaan dominoivan roolinsa mm. sillä että sen on aina tehnyt kovasti mieli naida pyllyyn. Ja nyt, parin sormettelun jälkeen se päätti että olisi aika kokeilla vähän enempi.
Kun en osannut itse päättää mikä tässä olisi paras tapa jatkaa, Karhu nappasi minua lanteista, ohjasi ylös ja sitten kontilleni sohvalle. (note: tässä kohtaa olisi erittäin toimivaa käskeä asentoon, pitämään käsiä paikoillaan tai sitoa ne tyystin)
Niin alkoivat sormet työstää pillua, välilihaa ja sitetn takaakin, ja minua jännitti niin että tunsin lähinnä häpyni kirvelyn rasituksen jäljiltä. "pysy siinä" ja se katosi makuuhuoneen suuntaan. Niin, tietysti öljyä hakemaan. Takasin tullessaan Karhu teki oloni vielä mukavaksi leikkimällä klitoriksella ja alkoi samaan aikaan työntyä sisääni, hitaasti, sentti sentiltä. En tiedä lainkaan kuinka pitkällä milloinkin oltiin, vaan sain pienen orgasmin keskittyessäni kaikkeen mikä tuntui hyvältä. Pikkuhiljaa Karhu alkoi liikkua enemmän, kovempaa ja selvästi nautti touhusta aivan mielettömästi. Rakastan sitä kun Karhu puhuu minulle, ja toivonkin että suullisia käskyjä ja puhumista muuten harjoiteltaisiin enemmän. "hyvä tyttö. voi luoja tuntuu hyvältä"
Tiedän että tästä suuri osa on ihan sitä, että joudumme käyttämään aina kondomia, ja taakse tullessaan Karhu sai paljaalla.
Karhu otti lopuksi nautintonsa, kunnolla, ja minä vapisin holtittomasti hänen purkautuessaan minuun.
"miten sanotaan oppitunnista?"
"kiitos kulta"

2 kommenttia:

Sus Talonhenki kirjoitti...

Kiitti hyvästä kuvauksesta! Ja arvaas, mitä saat jatkossa, paljon... XD

Unknown kirjoitti...

Hyvä jos miellyttää. Siitä on kauan kun olen kirjoitellut aktiivisesti.

Voiskohan sitä itsekään uskoa että tämä pikkurouva odottaa kieli pitkällä, ihan sama mitä Karhu keksii :P