torstai 7. helmikuuta 2013

Miehen oikeus

Mies siis tuli kotiin iltasella, ja siinä vaiheessa koko päivän taas alistamista ja käyttämistä ajatelleena, minä olin niin kuumotuksissani, että kokeneempi master olisi saanut minut tulemaan varmaan ihan parissa känteessä.
Vaikka olin repeämäisilläni annoin hetken rauhaa Karhulle ja yritin jutella kiltisti. Keskustellessamme kävin kuitenkin laskelmoivaksi nartuksi; "ajattele kulta, voiko kukaan sinun työkavereista sanoa kotiinlähtiessään, että menempä nauttimaan lämpimän ruoan ja suihinoton? takuuvarmasti" Toiviva repliikki. "oi saatana, niimpä!"
Tässä vaiheessa olin polvillani maassa, kerjäämässä. Karhu hyväili kasvojani, hiuksiani ja suuteli välillä. Suuteleminenkin on erilaista. Omistavampaa, vahvempaa. En ehkä ole ollut mitenkään innokas suutelija, mutta nyt, kun Karhu ottaa mitä haluaa, se tuntuu ihanalta.
Kun sain käskyn mennä valitsemaan elokuvan, ja riisumaan yläosani paljaaksi, olin välittömästi rauhallisempi ja tyytyväisempi. Valikoin jotain, mitä lie ja peittelin olkapäitäni villatakilla, kun oli pirun kylmä ja tuntui että miehen suihku kestää ikuisuuden. Kun Karhu viimein tuli, se höpsö unohti koko elokuvan, ja käänsi huomionsa minuun. Hän astui eteeni, otti kiinni kasvoistani ja suuteli. Välillä kasvoni hivelivät alavatsaa ja jäykistyvää kalua.
Sitten Karhu tyrkkäsi minut reittään vasten, ja käänsi käteni selän taakse, sitoen ne huolella pehmeällä köydellä. Vihdoin suuri käsi pujotti sormet hiusteni lomaan ja tarttui tiukasti kiinni ohjaten suuni oikeaan kohtaan, ja samantien täytyin Karhun koko pituudesta. Kädet liikuttivat hetken päätäni edestakaisin, ja Karhu huokaili ja murisi nautinnosta. Mies uppoutui todella naimiseen, ja hetken tunsin jo todella syvää tyydytystä tilanteesta, vaikka on edelleen sanottava että Karhu on aivan liian hellä. Minun täytyy kuitenkin muistaa että me vasta opettelemme, vaikka olenkin niin pirun malttamaton.
Seuraavaksi Karhu tuuppasi minut sohvalle puoli-istuvaan asentoon, jotta pääsi päälleni, ja rintojeni kimppuun. Karhu on varsinainen tissimies, ja rintojen väliin naiminen on yksi hänen lempipuuhistaan. Välillä kalu kävi suussani, ja Karhu kävi erittäin kuumana. Hän nosti minut uudelleen ylös ja halusin ahmaista räjähtämispisteessä olevan elimen suuhuni, niinkuin sainkin. Nyt Karhu ei liikuttanut päätäni, vaan nai minua suuhun niin rajusti että aloin jopa hiukan perääntyä. En tiedä ajatteliko Karhu etten kykene spermaan suussani taas/vielä vai halusiko hän yksinkertaisesti tehdä niin, mutta hän vetäytyi suustani runkaten ja pitäen minua tiukasti hiuksista niska taaksepäin taivutettuna, kunnes tuli pitkin rintojani, ja kasvojani.
Kun Karhu oli saanut rauhassa nauttia huipennuksestaan, katsoin häntä tyytyväisenä ja sain suudelmia, kehuja ja kevyen läppäisyn poskelle.

"kiitos kulta"

Ei kommentteja: