maanantai 11. helmikuuta 2013

Kiltti tyttö

Vai olenko kuitenkin ollut aika laiska ja huolimaton?

Mikähän siinä on että tarvitsee kovia otteita, kipua ja jonkun tuuppimaan ympäriinsä...? Eilen olin, tietysti taas, kipunoissani koko päivän, mutta huomasin illalla nopeasti että tänään Karhu todella haluaa vaan katsoa elokuvaa ja käydä ajoissa nukkumaan. EIhän se minua miellyttänyt, mutta koitin parhaani mukaan pitää itseni aisoissa. Kuitenkin jossain vaiheessa katse ruudulta alkoi harhailemaan Karhun rintamukseen, housun etumukseen.. pakko vähän nuuhkaista kaulasta. Karhu huomasi kyllä, ja taputti kättäni jatkaen päättäväisesti elokuvan katsomista. Piru!
"kulta.." säälittävä vetoomus, ja koitin sormin hiipiä jalkoväliä kohti. Tiukka ote ranteesta, ja nyökkäys ruudun suuntaan. Hmmmmh!
Ei sitten.

Tänään sain tehtäväkseni alkaa kantamaan tavaroita huoneesta toiseen, kun vaihdamme makuuhuoneita lasten kanssa. Ja tietysti muuta pientää puuhaa.. Ajatukset kuitenkin harhailee pahasti, ja olen koittanut koko päivän kierrellä ja kaarrella kaikkea, asetellen tavaroita sinne tänne, mutten kuitenkaan tehnyt juuri mitään hyödyllistä.
Kirjoitin "tiukan" sähköpostin Karhulle, kertoen että olo on aivan sietämätön ja tarvitsisin jonkinlaisen session. Kipua, hikoilua.. Lisäsin etten tietysti ohjaile tai määräile miestäni, mutta enhän minä todella ole esimerkillisesti hommiani hoitanut viimeaikoina. ;) Katsotaan mitä Karhu tuumaa.

Ei kommentteja: